Tiimi
Hienoin matka on tulla puolitiehen vastaan ihmistä.

Leila Korpi

KLT - PHT, Yrittäjä

Talouden ja henkilöstöhallinnon kiemuroiden parissa olen tehnyt työurastani pian kolmekymmentä vuotta, josta puolet yrittäjänä. Perheeseeni kuuluu kaksi ihanaa nuorta naista, mies, koira ja hevonen. Kesällä viihdyn sekä vesillä että asuntoauton ratissa hevostraileria vedellen. Talvisin nautin Lapin valkeista hangista.

Stina Pasanen

Stina Pasanen

Talouspäällikkö

Minulla on parinkymmenen vuoden kokemus taloushallinnosta. Työtehtäviini kuuluu kirjanpito, palkanlaskenta ja kokonaisvaltainen taloushallinto. Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa. Harrastuksiini kuuluu vapaaehtoistyö juniorijalkapalloseuran parissa, juokseminen sekä koirat.

Sami Juntunen
Yksikään työpäivä ei ole samanlainen.

Sami Juntunen

Controller

Olen toiminut vajaan vuosikymmenen yrittäjien ja yritysten taloushallinnon sekä siihen liittyvien prosessien kehittämisessä. Erilaiset asiakkaat ja yrittämisen tavat tekevät työpäivistäni mielenkiintoisia. Vapaa-ajalla nautin uusien asioiden opiskelusta. Välillä työn alla voi olla laite tai ratkaisu, joka mahdollistaa sujuvamman arjen kotona. Seppäkoulutuksen ansiosta myös rauta taipuu käsissäni koriste- ja hyötyesineiksi.

Katja Marjamaa

Katja Marjamaa

Kirjanpitäjä

Aikaisemmin toimin puutarha-alalla esimiestehtävissä, kunnes ammatinvaihdon myötä valmistuin merkonomiksi. Työharjoitteluni jälkeen jäin Favoren mukavaan työyhteisöön töihin. Vapaa-aikani kuluu sujuvasti lukemisen, askartelun ja pohdintojen parissa.