Tiimi
Hienoin matka on tulla puolitiehen vastaan ihmistä.

Leila Korpi

KLT - PHT, Yrittäjä

Talouden ja henkilöstöhallinnon kiemuroiden parissa olen tehnyt työurastani pian kolmekymmentä vuotta, josta yli puolet yrittäjänä. Perheeseeni kuuluvat kaksi ihanaa nuorta naista, mies, koirat ja hevoset. Kesällä viihdyn sekä vesillä että asuntoauton ratissa hevostraileria vedellen. Talvisin nautin Lapin valkeista hangista.

Stina Pasanen

Stina Pasanen

Taloushallinnon asiantuntija

Minulla on parinkymmenen vuoden kokemus taloushallinnosta. Työtehtäviini kuuluvat taloushallinnon asiantuntijatehtävät, palkanlaskenta ja verosuunnittelu. Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa. Harrastuksiini kuuluvat vapaaehtoistyö juniorijalkapalloseuran parissa, hydrobic sekä koirat.

Suvi Selenius.
Tilaa Menu, tutustu palveluihimme ja hengitä levollisemmin.

Suvi Selenius

Taloushallinnon asiantuntija

Minulla on useamman vuoden kokemus taloushallinnon moninaisista tehtävistä. Työtehtäviini kuuluvat taloushallinnon monipuoliset asiantuntijatehtävät. Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni parissa.

Alinda Tuominen

Kirjanpitäjä

Minulla on muutaman vuoden kokemus taloushallinnon erilaisista tehtävistä. Työtehtäviini kuuluvat kirjanpito, palkanlaskenta ja kokonaisvaltainen taloushallinto. Vapaa-aikani vietän videopelien maailmassa. Harrastuksiini kuuluvat kissat ja käärmeet.