FAVORE

Favore on vuonna 2006 perustettu palveleva taloushallinnon toimisto.
Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä, Käpylässä.

Palvelemme nykyaikaisesti ja joustavasti niin pieniä kuin vähän suurempiakin yrityksiä. Monipuolinen osaaminen ja kokemus antavat sinulle mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaasi – missä ikinä oletkin.
Sähköinen palvelu on auki 24/7 ja arkipäivisin saat palvelua henkilökohtaisesti.

Hyvä taloushallinto on myös ennakointia. Henkilökohtainen veroneuvonta ja räätälöity verosuunnittelu ovat paras panostus tulevaisuuteen. Seuraamme muuttuvaa yhteiskuntaa aktiivisesti ja evästämme asiakkaitamme heitä
koskevissa muutoksissa tukien päätöksenteossa.

Meidän kanssa on iloista ja turvallista matkustaa – millä tahansa reitillä.

 

Seuraa meitä

TIIMI: TALOUSHALLINTO ON KIVAA!

Leila_8699_small

Leila Korpi

KLT - PHT, Yrittäjä
Procountor_a+_auktorisoitu_osaaja_Logo_blue_RGB
IMG_8821LOW_small

Stina Pasanen

Talouspäällikkö
Procountor-sertifioitu-osaaja_blue_RGB
IMG_8850LOW_small

Katja Marjamaa

Kirjanpitäjä
Procountor-sertifioitu-osaaja_blue_RGB
IMG_8710LOW_small

Sami Juntunen

Kirjanpitäjä
Procountor-sertifioitu-osaaja_blue_RGB

HENKILÖESITTELY

Leila

Talouden ja henkilöstöhallinnon kiemuroiden parissa olen tehnyt työurastani pian kolmekymmentä vuotta, josta puolet yrittäjänä. Perheeseeni kuuluu kaksi ihanaa nuorta naista, mies, kissa, koira ja hevonen. Kesällä viihdyn sekä vesillä että asuntoauton ratissa hevostraileria vedellen. Talvisin nautin Lapin valkeista hangista.

Stina

Minulla on parinkymmenen vuoden kokemus taloushallinnosta. Työtehtäviini kuuluu kirjanpito, palkanlaskenta ja kokonaisvaltainen taloushallinto. Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa. Harrastuksiini kuuluu vapaaehtoistyö juniorijalkapalloseuran parissa, juokseminen sekä koirat.

Katja

Aikaisemmin toimin puutarha-alalla esimiestehtävissä, kunnes ammatinvaihdon myötä valmistuin merkonomiksi. Työharjoitteluni jälkeen jäin Favoren mukavaan työyhteisöön töihin. Vapaa-aikani kuluu sujuvasti lukemisen, askartelun ja pohdintojen parissa.

Sami

Olen toiminut vajaan vuosikymmenen yrittäjien ja yritysten taloushallinnon sekä siihen liittyvien prosessien kehittämisessä. Erilaiset asiakkaat ja yrittämisen tavat tekevät työpäivistäni mielenkiintoisia. Vapaa-ajalla nautin uusien asioiden opiskelusta. Välillä työn alla voi olla laite tai ratkaisu, joka mahdollistaa sujuvamman arjen kotona. Seppäkoulutuksen ansiosta myös rauta taipuu käsissäni koriste- ja hyötyesineiksi.

Iloinen tiimi on valmiina evästämään reittisi