Ajankohtaista

Operaattorikumppani vaihtuu Procountorissa

Olet varmaan saanutkin jo sähköpostia ja nähnyt tiedotteita Procountorin etusivulta, mutta haluamme vielä muistuttaa sinua operaattorikumppanin muutoksesta Procountorissa sekä siihen liittyvistä toimenpiteistä.

Procountorin operaattorikumppani OpusCapita on siis vaihtumassa uuteen operaattoriin, Apix Messaging Oy:hyn. Muutoksen myötä verkkolasku- ja skannausosoitteesi vaihtuu ja laskut välitetään jatkossa Apixin kautta. Vanhat verkkolaskuosoitteesi ovat voimassa uusien osoitteiden kanssa rinnakkain syyskuuhun 2022 asti.

Käytännössä tämä vaatii sinulta samat toimet, kuin aikoinaan, kun otit Procountorin käyttöön ja avasimme sinulle verkkolaskuyhteydet, skannauspalvelun ja sähköpostiskannauksen.

Joten mitä sinun pitikään tehdä itse?

  • Laadi Verkkolaskutiedote (toimittajailmoitus)
  • Lähetä tiedote sähköpostilla (tai postilla) kaikille aktiivisille yhteistyökumppaneillesi, niille joilta saat laskuja eli kohdassa Toimittajat (ostolaskut) oleville yrityksille.
  • Tarkista Toimittajarekisteristä yhteystiedot viimeisimmän saadun laskun mukaisesti

Ja mitä favore on hoitanut jo puolestasi?

  • Favoren laskut, Procountorin laskut ja verohallinnon omavero on hoidettu puolestasi Favoren toimesta.

Muistathan, että voit ulkoistaa myös nuo omat toimenpiteesi halutessasi Favorelle! Ilmoita meille mahdollisimman pian, kumpi on toivottava tapa. Samalla tulee  myös sovittua se, että kumpi tekee ja ylläpitää listaa muutettavista yhtiöistä.

Kesäisin terveisin,
Favorelaiset