Referenssit
Ilari Hakala Leppävaaran jalkapallokentän katsomossa.

IlariPro-tubetähti Favoren asiakkaana

‘‘Yrittäjyys ei ollut tietoinen valinta’’, toteaa Ilari Hakala iloisesti tuulisessa Leppävaaran stadionin katsomossa. 

Kaikki alkoi, kun vuonna 2010 lahjaksi saadulle kameralle piti keksiä käyttöä. Tuohon aikaan 14-vuotias Ilari kuvasi useana aamuna tutulla viheriöllä jalkapallotemppuja ja opettelemiansa kikkoja kameran edessä. Ensimmäisen YouTubeen ladatun videon sadasta katselukerrasta on reilussa kymmenessä vuodessa päästy yli 110 000 faniin ja tilaajaan. Joskus vuoden 2018 paikkeilla Ilari huomasi, että tästä jalkapalloilun ja itsensä kuvaamisesta oli kehittymässä oikea työ.

”Tässä työssä ei ole olemassa samanlaista päivää. Kaikesta tekemisestä ei myöskään makseta, mutta jokainen tehty asia vie liiketoimintaa aina jotenkin eteenpäin. Tykkään treenata paljon ja haastaa itseäni – tavallaan sen seurauksena vuonna 2020 olin mukana perustamassa toista yritystä; some-tuotantoyhtiö Sirius Ideas Oy:tä’’, toteaa Ilari. Ilarin ja Joonas Nurmisen perustama Sirius Ideas keskittyy tuottamaan some-kanaviin sisältöä videoiden muodossa. Asiakkaita on laidasta laitaan – yritysesittelyvideoista mainosvideoihin.

IlariPro ja Favore Oy

Vuonna 2018, kun harrastus oli muuttumassa työksi, tuli ajankohtaiseksi miettiä toiminimeä. Suosittelujen perusteella Ilari otti yhteyttä Favoreen ja Leila Korpeen

‘‘Aika pitkälti olen ulkoistanut taloushallinnon asiat Favorelle. Itse toki laitan kuitteja appin kautta järjestelmään ja kirjoitan laskut’’, sanoo Ilari.

‘‘Tykkään ideoida, suunnitella ja tehdä kaikenlaista liikunnalllista sekä futikseen liittyvää toimintaa, mutta numeroiden pyörittämisen ja muut yrityksen laskentatoimet jätän mielelläni Favorelle. Mulla on kova luotto Favoreen ja Leila on ollut tosi iso apu. Sen ansiosta olen yrityksen taloushallinnon asioiden kanssa voinut ottaa itse hieman rennommin‘‘, sanoo Ilari tyytyväisenä.

Ilarin mielestä Favore on luotettava, helppo ja lämminhenkinen yhteistyökumppani, jota on ilo suositella myös eteenpäin.


IlariPron YouTube-kanavan löydät oheisesta linkistä: https://www.youtube.com/c/Ilaripro/videos