Referenssit
FYRAn Hanna Neuvo.
Toimitusjohtaja Hanna Neuvo FYRAn valoisassa toimitilassa Tehtaankadulla, Helsingissä.

Suunnittelutoimisto Fyra – Favoren asiakkaana jo 10 vuotta

Vuonna 2010 syksyllä kolme sisustusarkkitehtiä ja kaupallisen taustan omaava Hanna Neuvo perustivat sisustusarkkitehtitoimisto FYRAn. Kymmenessä vuodessa toimitusjohtaja Hannan luotsaama FYRA on kasvanut parinkymmenen henkilön työpaikaksi. 

”Vuonna 2020 SIO palkitsi meidät vuoden sisustusarkkitehtitoimistona. Merkittävää tässä oli se, että olimme ensimmäinen toimisto joka sai palkinnon. Aikaisemmin on palkittu ainoastaan yksittäisiä suunnittelijoita”, sanoo Hanna hymyillen FYRAn valoisissa tiloissa.

”Asiakkaamme ovat lähinnä BtoB-puolelta: Ravintoloita, hotelleja, toimistotiloja, sekä asuntorakentamista. Teemme tiimityötä yhdessä asiakkaan kanssa. Meiltä tiimissä on aina mukana useampi suunnittelija”, kertoo Hanna. Asiakaslistalta löytyykin hyvin tunnettuja nimiä: Wärtsilä, Kämp, Neste, Radisson ja monia muita. 

FYRAn menestyksen avaimet ovat olleet yhteistyön voima, huippuosaaminen ja vastuullinen suunnittelu.

Fyra ja Favore

Vuonna 2010 syksyllä Favoressa soi puhelin. Toimitusjohtaja Leila Korpi vastaa puhelimeen ja näin FYRAn jo 10-vuotinen yhteistyö Favoren kanssa on saanut alkusysäyksen. Hanna oli kuullut Favoresta pelkkää hyvää ja jo yrityksen perustamisvaiheessa oltiin yhteydessä Leilaan. Alusta asti oli selvää, että pyritään minimoimaan paperiset dokumentit. Sähköinen taloushallinto, sähköinen kirjanpito ja sähköiset allekirjoitukset ovat tätä päivää. Favore on koko ajan ollut edelläkävijänä kehittämässä näitä palveluita.

”Koska itselläni ei ollut aloittaessa yrittäjätaustaa, oli Favoren osaamisella alkuvaiheessa suuri rooli. Matkan varrella yhteistyö on syventynyt kaveruudeksi. Ei ole ollut asiaa, johon ei olisi saanut pikaisen kontaktin jälkeen vastausta tai neuvoa”, sanoo Hanna.

FYRA onkin laskutusta lukuun ottamatta ulkoistanut lähes kaiken taloushallinnon Favorelle.

Muun muassa työsopimuksiin, verotukseen ja muihin hallinnollisiin asioihin on löytynyt nopeasti konsultaatiota ja neuvoja. Favoren vahvuuksia ovat olleet luotettavuus, ratkaisukeskeisyys ja avuliaisuus.

”Favore on luottokumppani. Leila tuntee meidät ja me tunnemme Leilan. En näe mitään syytä lähteä vaihtamaan toimijaa tulevaisuudessa”, sanoo Hanna rauhallisen tyytyväisenä.


Lisää tietoa Fyrasta löydät oheisesta linkistä. www.fyra.fi