Referenssit
Ilari Hakala Leppävaaran jalkapallokentän katsomossa.

Toistoi.fi – iloa ja inspiraatiota jalkapalloilijoille

Energinen nuori yrittäjä Ilari Hakala on ollut Favoren asiakkaana jo nelisen vuotta. Ilari on tullut etenkin jalkapallon harrastajille tutuksi YouTube-tähti IlariProna, jonka videoilla on vieraillut mm Jari Litmanen ja Teemu Pukki. Ilarin ja Favoren yhteinen matka starttasi vuonna 2018, kun Ilarin rakas harrastus oli muuttumassa vaivihkaa työksi. Tuolloin tuli ajankohtaiseksi oman yrityksen perustaminen ja Ilari otti yhteyttä Favoreen. Tästä voit lukea tarkemmin aiemmasta artikkelistamme.

IlariPron supersuositun YouTube-kanavan rinnalle on tullut tämän vuoden alusta alkaen uusi Toistoi.fi -verkkokauppa. Toistoi.fi tarjoaa uudenlaista motivaatiota nuorten jalkapalloilijoiden treenaamiseen.

”Haluamme tukea nuoria jalkapallon harrastajia tarjoamalla valikoituja tuotteita sekä omaan treeniin, että fudis-elämäntapaan. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voivat kehittyä omassa harjoittelussaan tuotteidemme avulla. Samalla ne tuovat iloa ja inspiraatiota treeniin”, kertoo Ilari innostavasti.

Ilari itse on pelannut jalkapalloa lapsesta saakka, joten tämän aikaansaavan nuoren miehen sydän sykkii jalkapallolle. Toiveena oli alun perin ammattilaiskentillä pelaaminen, mutta tuo haave väistyi ja tilalle tuli tekemisen ilon kautta jalkapalloaiheinen tubetus. Tästä tuli vähitellen työ Ilarille. Kuten jalkapalloharrastajat hyvin tietävät, tämä laji ei ole vain harrastus – se on elämäntapa ja intohimo. Ja tämä välittyy myös Ilarin työstä.

Favore on ollut tärkeä kumppani Ilarille alusta asti, ja nyt myös uuden verkkokauppa-toiminnan aloituksessa.

”Aina saa jeesiä ja voi luottaa sataprosenttisesti! Siinä missä jalkapallo on minulle sydämen asia, kirjanpito ei ole niinkään minun juttuni. Siksi onkin hienoa, että nämä asiat on mahdollista ulkoistaa Favorelle. Siinä sivussa itsekin oppii ja kehittyy”, Ilari summaa tyytyväisenä.

Toistoi.fi-verkkokauppa on startannut hienosti ja suunnitelmissa on tietenkin liiketoiminnan kasvattaminen.

Tutustu verkkokauppaan: https://www.toistoi.fi/

IlariPro YouTubessa: https://www.youtube.com/c/Ilaripro/videos