Referenssit
Titti Luukkainen
Asianajaja ja varatuomari Titti Luukkainen toimistossaan Eteläesplanadilla Helsingissä.

Naisenergiaa – Justica Oy Tax and Legal

Joskus on hyvä pysähtyä ja miettiä mitä elämältä haluaa. Näin tuumi asianajaja ja varatuomari Titti Luukkainen neljä vuotta sitten. Takana oli pitkä ura pörssiyhtiössä, sekä isoissa että hieman pienemmissäkin yrityksissä. Kalenterin putsauksen ja omien elämänarvojen uudelleen järjestämisen tuloksena syntyi asianajotoimisto Justica.

Justica on liikejuridiikkaan erikoistunut pk-yritysten, yrittäjien, yhdistysten ja järjestöjen asianajotoimisto. Tyypillisiä Justican asiakkaita ovat myös tilintarkastajat ja tilitoimistot.

”Yritys- ja vero-oikeudellinen neuvonta, verotarkastuksissa avustaminen, sopimukset, verovalitusprosessit, asiakirjojen laadinta, omistajanvaihdostilanteet, riskienhallintaprojektit, lahjakirjat, perinnön suunnittelu ja niin edelleen”, luettelee Titti tyypillisiä toimeksiantojaan.

Justican ja Favoren polku

Favoren Leila Korpeen Titti tutustui suositusten perusteella neljä vuotta sitten. Leila otti asiat haltuunsa iloisella sekä ystävällisellä asenteella ja asiantuntemuksella.

”Oma työ ja neuvonta liittyy melko läheisesti tilitoimistotyöhön. On ollut helpottavaa ulkoistaa Justican taloushallinto Favorelle ja keskittyä hoitamaan omia asiakkaita täysipainoisesti”, sanoo Titti.

Yritystä perustaessa Titille tuli jopa hieman yllätyksenä se, kuinka pitkälti sähköistä Favoren tuottama taloushallinto on. Rahoilleen saa hyvän vastineen kun Favoren palvelussa yhdistyy peruskirjanpito, palkanlaskenta ja robotisaation tuottamat raportit eri osa-alueista. Hyvänä lisänä saa aina ystävällisen, asiantuntevan ja nopean palvelun.   

”Favoressa kysymyksiin on aina osattu vastata nopeasti ja kaiken kattavasti”, kiittelee Titti.


Lisää tietoa asianajotoimisto Justicasta löydät oheisesta linkistä www.justica.fi